Eikenvallei creërt sfeer

Eiken veranda's

Met een eiken- of douglas houten veranda of overkapping creëert u een sfeervolle extra leefruimte aan huis, die u gemakkelijk naar wens kunt inrichten. Bovendien kunt u hier vrijwel het hele jaar van genieten. Warmte blijft namelijk goed hangen onder het dak. Wij leveren ook heaters voor onder de veranda om het seizoen langer te maken, maar ook leveren wij wandschermen van winddoek of van glas, met deze voorzieningen kunt u nog langer in het jaar genieten van uw veranda of overkapping.

Eikenvallei biedt een ruime keuze aan veranda’s en overkappingen, die u ook zelf kunt bouwen.

Natuurlijk kunnen wij u ook het werk uit handen nemen. Onze professionele montagedienst zorgt dan voor de volledige opbouw van uw eiken- of douglas houten veranda of overkapping.

Ruime keus

Overkappingen en nog veel meer...

Naast eiken- of douglas houten overkappingen en veranda’s levert Eikenvallei carports, waaronder uw auto beschermd staat. Wij bieden verder eiken pergola’s aan, die op een natuurlijke manier schaduw geven in uw tuin.

In de zomer zit u heerlijk koel onder een pergola die mooi volgroeid is met bijvoorbeeld rozen of blauwe regen. U krijgt gegarandeerd een vakantiegevoel in uw eigen tuin!

TOP